10 mai kl. 20:00 fredag

Artistdugnad 2019

«Hold mitt hjerte» fortsetter å jobbe for barn som trenger hjelp i Indre Østfold. Den fjerde artistdugnaden går av stabelen fredag 10. mai.

Lokale artister for lokale barn har blitt en tradisjon. I 2019 endrer vi litt på opplegget. Vi har lagt det til en fredag og publikum skal få strålende lokale artister på to scener.
Selve konserten i storsalen blir kortet ned i forhold til tidligere år, men vi fyller i tillegg på i kafeen med nachspiel for de som ønsker å tilbringe hele kvelden sammen med oss. Det blir et mangfold av artister på hovedscenen, og det vil bli musikk i Røwdes etterpå som vil gjøre det umulig å sitte stille.
Vi kommer tilbake med program, artister og band når alt er klart. Vi gleder oss! Godhet avler godhet. Det hjelper å hjelpe, og det er mange som trenger vår hjelp. Som publikummer støtter du vårt arbeid for å hjelpe de som trenger det mest. Bare ved å løse billett. Tilbake får du en variert og flott musikalsk aften.

januar 2019