12 april kl. 19:00 torsdag

Artistdugnad

Med den tredje artistdugnaden «Hold mitt hjerte» 2018, har vi skapt en viktig tradisjon! Vi stiller også i år med en gullrekke av fantastiske artister.

Sett av torsdag 12. april til et besøk i Askim kulturhus og bli med å gjøre dagen lettere for mange vanskeligstilte barn i Indre Østfold. Overskuddet går i 2018 uavkortet til barna på Indre Østfold krisesenter.
Med denne konserten vil vi også passere en halv million kroner til bekjempelse av barnefattigdom her i distriktet. Det hjelper å hjelpe!

Vi har primært brukt lokale musikere, sanger og entertainere. Sånn blir det denne gangen også, men vi får i tillegg staselig besøk av to svenske artister. Stig Lindell og Peter Hallstrøm er solide navn på begge sider av grensen.

Vi er stolte over å ha med Trygve Skaug igjen. Det samme gjelder, Håvard Lippestad, Anette Løvtangen. Ole Halvor Fossum og Aquarius. Nykommerne i 2018 er Gunnar Tangens Gomazzy og Marit Torhaug, Askim Soul Children, Jørn Åleskjær, Elise Hveem Bjerke og Steinsdotter.

Med alle disse flotte artistene på scenen så satser vi på å fylle kulturhuset for en god sak denne gangen også. Alle billettinntektene går uavkortet til barna på Indre Østfold krisesenter.

juni 2018