12 april kl. 19:00 torsdag

Artistdugnad

Med den tredje artistdugnaden «Hold mitt hjerte» 2018, har vi skapt en viktig tradisjon! Vi stiller også i år med en gullrekke av fantastiske artister.

Sett av torsdag 12. april til et besøk i Askim kulturhus og bli med å gjøre dagen lettere for mange vanskeligstilte barn i Indre Østfold. Overskuddet går i 2018 uavkortet til barna på Indre Østfold krisesenter.

Med denne konserten vil vi også passere en halv million kroner til bekjempelse av barnefattigdom her i distriktet. Det hjelper å hjelpe!

Vi har primært brukt lokale musikere, sanger og entertainere. Sånn blir det denne gangen også, men vi får i tillegg staselig besøk av to svenske artister. Stig Lindell og Peter Hallstrøm er solide navn på begge sider av grensen.

Vi er stolte over å ha med Trygve Skaug igjen. Det samme gjelder Rune Rudberg Band, Ødemark, Håvard Lippestad, Anette Løvtangen, Christer Krogh, Aquarius og Benny Hanssen. Nykommerne i 2018 er Gunnar Tangens Gomazzy, Marit Torhaug og Askim soul children. På lyd og lys har vi med oss Tangen lyd som for tredje gang skal sette prikken over i’en.

Med alle disse flotte artistene på scenen så satser vi på å fylle kulturhuset for en god sak denne gangen også. Alle billettinntektene går uavkortet til barna på Indre Østfold krisesenter.

desember 2017