7 april kl. 20:00 lørdag

Back to the 60’s med Just Conserved

Ren 60 talls Rock & Blues

Just Conserved er et band bestående av garvede musikanter fra Askim-Sarpsborg-Fredrikstad, som hadde sin mest aktive periode på 60-tallet.
Den gang fikk de bl.a. to andreplasser i Østfoldmesterskapet i popmusikk 66/67, samt gjentatte spillejobber på de fleste av datidens Osloklubber, som «Rondo» m.m. På slutten av 60-tallet ble bandet oppløst. To av medlemmene, Knut Lie (trommer) og Geir Jahren (vokal), gikk videre med bandet Høst, som gjorde stor suksess og gav ut flere album.

Bandet består av: Geir Jahren (vokal og munnspill), Terje Gundersen (gitarer), Ivar Nygård (bass), Fredrik Mysliwski (gitar og vokal), Roger Woltersvik (gitar,keyboard,vokal) og Knut Lie (trommer,vokal)

For et par år siden ble Just Conserved kontaktet for et retro-show i Askim, og ble enige om å samles igjen og spille de gamle, gode 60-tallshitlåtene de gjorde på den tiden. Det ble ikke bare det ene showet. Bandet syntes det var gøy med all den positive responsen og har dermed fortsatt på ubestemt tid. Besetningen er med alle originale medlemmer på plass. Bandet favoriserer flerstemt sang, hvor fire av de seks medlemmene synger.

Her blir det ren 60 talls rock og blues. Du får låter fra John Mayall and the Bluesbrakers, The Move, The Hollies,Cream, Fleetwood Mac, Crosby,Stills & Nash og en rekke andre. Høres kan legendariske låter som Shake you Moneymaker, I can hear the grass grow, He ain`t heavy he`s my brother, Hideway,Strange brew, I loved another woman, Supernatural osv

januar 2018