21 september kl. 20:00 fredagChristel Alsos

Christel Alsos er kjent som den store stemmen fra nord. Hun har nylig deltatt i TV-suksessen “Hver gang vi møtes”. Til høsten kommer hun til Askim kulturhus for å levere splitter nytt materiale, favorittene fra “Hver gang vi møtes”, og et håndplukket utvalg låter fra sin over 10 år lange karrière.

Gjennom årene har Alsos briljert som artist og levert perle etter perle av låter, deriblant «Milestone», «Finding Gold» og «Come On». Alsos sine sanger består av gjemte skatter, drømmende poplåter og fantastiske singler. Hun har besøkt hele landet med turneen «At That Time Of The Night Tour» i 2017, hvor hun fylte saler fra nord til sør.

Christel Alsos er en av våre mest populære artister i juletiden, og har gledet mange med sin vakre singel ’Desember’, som har vært både A-listet på P1 og fremført regelmessig under Kurt Nilsen og Christel Alsos sin felles juleturné, som de har holdt for nærmere 50 000 mennesker hvert år de siste fem årene. Alsos har også vært nominert til Spellemann hele fire ganger.

 

september 2019