17 november kl. 20:00 lørdag

Creme Burlesque med Askim Storband

Cremé Burlesque består av tre sprudlende damer med ulik bakgrunn i sang, dans og teater. Sammen med Askim storband setter de opp denne forestilling med masse musikkglede, humor og alvor. Publikum blir dratt med inn i en klubb som jobber hardt for å overleve i ei lita bygd. Dere får bli med inn på en musikalsk reise fra Sinatra til Aguilera. Her blir både kjærlighetsproblemer, mord og selvstendige kvinner løftet frem på en storslagen måte. Litt på kanten kan vi også love at det blir.

Anett Roselin Svardal spiller sjefen i klubben, og er den klokkeklare sangeren i buketten. Hun har lang erfaring i de fleste musikalske sjangre, og har stått på scenen både lokalt og internasjonalt. Vår dyktige danser, er Hanna Benfaddoul. Hun har bred erfaring innenfor dans og har turnert flere ganger i Europa og Norge. Hun har også danset for kongefamilien. Marit Torhaug Jensen er utdannet skuespiller og fikk blant annet tittelen årets elev på sitt kull. Hun har vært med på flere oppsettinger lokalt og i hovedstaden, og er i dag fast regissør og skuespiller på Fossumteateret. Hun produserer også egne forestillinger, slik som denne. Jørn Grepperud er fast vokalist for Askim Storband og er godt kjent i lokalmiljøet som en dyktig crooner og vokalist.

Dette er en kveld med løs snipp, duket for akkurat deg og dine venner, kolleger, naboer, sjefer, besteforeldre, ansatte eller andre du synes fortjener en helkveld sånn litt på kanten. Vi garanterer latter, moro og et knall show.

juni 2018