25 januar kl. 20:00 fredagIt Was Fifty Years Ago Today-Alt fra The Beatles 1968

Reisen fortsetter!

Dette er nå 6. året på rad vi reiser rundt i Norge for å spre Beatles-musikk!

Nok en gang går The Beatles gjennom en forandring fra forrige utgivelse.  Nå er det slutt på fargesprakende psykedelia, og «The Beatles», eller «The White Album» som vi vanligvis kaller albumet, har flere ganger blitt kalt utgivelsen som definerer hva et rockeband skal drive med.

I år er vi også veldig glade for at vi har fått med oss Thomas Feldberg kjent fra bandet WE, og ikke minst som i ekspert «Stjernekamp». Han skal rocke seg gjennom 1968 sammen med The Grand Old Man Trond Granlund, samt den faste gjengen fra tidligere – Eirikur Hauksson, Jonas Groth, Stian Joneid og  Kim Wifladt.

Dette året tilbrakte bandet mye tid i India med meditasjon og låtskriving. De utga helaftens tegnefilm, og klatret til topps på singlelistene med den lengste sangen til da «Hey Jude»  Hele historien fortelles av vår eminente forteller: Tom Mathisen.

Mer enn noen gang i deres syv år korte innspillingskarriere fremtrer The Beatles nå som fire enkeltindivider. Opptil fire separate rom i Abbey Road Studios ble brukt samtidig, fordi John, Paul, George og Ringo jobbet med hver sine sanger, som til slutt skulle samles på en og samme plate.

1968 er året der vi finner klassikere som Back In The U.S.S.R.Ob-La-Di Ob-La-DaBlackbirdWhile My Guitar Gently WeepsHelter SkelterLady MadonnaHey Jude og Dear Prudence.

Show-konsertserien er produsert i samarbeid med Oslo Konserthus, og har til nå, år for år, framført samtlige sanger utgitt av The Beatles fram til 1968. Når prosjektet er ferdig i 2019/2020, vil publikum ha hørt alle låtene The Beatles ga ut.

juni 2019