2 mars kl. 20:00 lørdag

Jahn Vi Elsker

Lokalfødte musikere er med og hyller Jahn Teigen med storslagen jubileumskonsert i Askim Kulturhus

Lørdag 2. mars inviteres alle musikkinteresserte til festforestillingen «Jahn vi Elsker» i Askim Kulturhus. En historisk og storslagen aften, til ære for hele Norges Jahn Teigen, som fyller 70 år neste år. Her vil de mest kjente sangene til Jahn Teigen og Prima Vera bli framført av sangtrioen, Per Dahl (Pedal), Magne Skibsted Jensen og Tommy Wærnes, alle fra Halden.
Med seg har de Askim «guttene» André Teig og Bjørn Ingvaldsen på henholdsvis gitar og piano/keyboard, som sammen med Tommy Kristiansen (bass), Svein Tore Furuvarp (trommer) og Christer Andersson (hammond) utgjør bandet «Tivoli».
André Teig spiller til daglig i gruppa «Lucky Bastards, men Bjørn Ingvaldsen, født og oppvokst i Askim, har gjort haldenser av seg etter fullført lærerutdanning på midten av 1980 tallet. Med seg har de Camilla Mathisen, Marit Østli Trønnes og Marita Furuvarp på kor.
Terje Johansen Saxvik, kjent fra TV og teater og revyscener over hele fylket, vil være konferansier, og lede publikum gjennom forestillingen i kjent humoristisk stil.
Nyårets storproduksjon på musikkfronten er et samarbeid mellom Askim Kulturhus og Trønnes Kulturformidling.

Kvartetten, Dahl, Jensen, Wærnes og Johansen Saxvik lover en forrykende og helstøpt festforestilling til glede for Askims konsertpublikum. Her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid, og skaffe seg billetter i tide. Billetter selges på TicketCo og i Askim Kulturhus.

mars 2019