2 mars kl. 20:00 lørdag

Jahn Vi Elsker

Hyller Jahn Teigen med storslagen jubileumskonsert i Askim Kulturhus.

En historisk og storslagen aften, til ære for hele Norges Jahn Teigen, som fyller 70 år høsten 2019.

Her vil de mest kjente sangene til Jahn Teigen og Prima Vera bli framført av sangtrioen, Per Dahl (Pedal), Magne Skibsted Jensen og Tommy Wærnes, alle fra Halden. Førstnevntes band, «Pedal & the Moving Targets» spilte på Askim festivalen helt tilbake i 1981, mens Skibsted Jensen, var med på kafékonsert på Kulturhuset så sent som i 2014 med gruppa «Kinky Way», et tribute band til den kjente engelske rockegruppa The Kinks. Wærnes er kjent som frontmann i gruppa Blues Edixtion. Sammen er disse 3 herrene «dynamitt» i god Jahn Teigen ånd.

Artistene akkompagneres for anledningen av bandet «Tivoli», som vil levere arrangement og energi i velkjent Jahn Teigen og Prima Vera stil. Bandet består av Tommy Kristiansen (bass), Svein Tore Furuvarp (trommer), Christer Andersson og Roy Løvli (piano, keyboards) og sist men ikke minst Askims egen André Teig (gitar). Med seg har de Camilla Mathisen, Marit Østli Trønnes og Marita Furuvarp på kor.

Nyårets storproduksjon på musikkfronten er et samarbeid mellom Askim Kulturhus og Trønnes Kulturformidling.

Kvartetten, Dahl, Jensen, Wærnes og Hansen lover en forrykende og helstøpt festforestilling til glede for Askims konsertpublikum. Her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid, og skaffe seg billetter i tide. Billetter selges på Ticketco og i Askim Kulturhus.

desember 2018