14 mars kl. 19:00 torsdag

Klassisk flygelkonsert med André Bongard

Vi er stolte av å kunne presentere vår lokale pianist André Bongard. Han skal fremføre klassiske perler på vårt flotte Bechsteinflygel og vi kan love musikalsk nytelse på høyt nivå.

André Bongard fra Tomter og utdannet ved Norges musikkhøgskole. Han har grunnstudiet i instrumentalpedagogikk og hovedfag utøvende klassisk.

Bongard arbeider innen flere sjangre: klassisk musikk, jazz og argentinsk tango. Han har turnert med Rikskonsertene og vært leder for Seraphin Tangoensemble siden 2001.

André er universitetslektor ved Norges Musikkhøgskole i bruksklaver med vekt på improvisasjon og besifringsspill og er i tillegg ansatt på musikklinja ved Askim videregående skole. Han er blitt en svært etterspurt og allsidig pianist. Lokalt kjenner vi han blant annet som musikalsk leder/kapellmester på musikalen «Svidd Gummi» som gikk i Askim Kulturhus.

Program for konserten:

Edvard Grieg: Holberg-suite op.40