16 november kl. 19:00 fredag

Klassisk konsert med Oslo III

Oslo III presenterer et helstøpt program med kjente klassikere fra romantikken til Piazzollas store tango-hit, Las 4 estaciones portenas (Årstidenene).
Pianotrioen Oslo III ble dannet i 2015. Trioens medlemmer er Bendik Finnerud (piano) Cathy Donnelly (cello) og Emil Huckle-Kleve (fiolin).
Oslo III har hatt en rekke suksessfulle turnéer i Norge de siste årene, i tillegg til opptredener ved kjente festivaler som Oslo Kammermusikkfestival og Belfast International Arts Festival (UK).
Trioen fokuserer på klassisk musikk i perioden 1840 -1940, særlig romantisk, impresjonistisk og ekspresjonistisk musikk. I tillegg har trioen som kunstnerisk mål, et tett samarbeid med unge komponister i Norge. Oslo III skal blant annet sette opp ny musikk skrevet av Marcus Paus i 2019.
Årets høstturne er støttet av Kulturrådet.
Program:
Shostakovich Piano trio nr.1
Grieg. Andante con moto
Schubert. Piano trio nr.2. (andre sats)
-pause-
Piazzolla. Las 4 estaciones portenas