13 januar kl. 19:00 lørdag

Made in America Show – Rock’n Roll

Rock’n Roll i Askim kulturhus med Marian Aas Hansen og Zelimir i storsalen!

Med seg har de brødrene Hjemmen i Crowtown, strålende musikere og korister. Selveste Chan Romero tar også turen helt fra USA for å gjeste showet! Mannen som skrev “Hippy Hippy Shake”!

‹‹Made in America Show›› tar for seg tradisjonell amerikansk musikk som så mange elsker over alle landegrenser. Med høydepunkt fra Blues, Country, Rock ́n Roll og Gospel. Her skal vi feire de mest fantastiske artistene som Elvis, Dolly Parton og Johnny Cash for å nevne noen.

Marian startet sin musikalske karriere i tenårene i Big Bands med fremføringer innen tradisjonell amerikansk jazz og swing. Siden slutten av 1990-tallet, har hun markert seg med sine album, konserter, TV-opptredener og scene show, inkludert «It’s Showtime» med Kåre Conradi og «Showgirls». Marian deltok også i NRK’s «Stjernekamp» i 2016.

Zelimir er fra Jugoslavia og har vært Rock’n’Roll singer/songwriter/produsent siden 11-årsalderen. Han er mest kjent i Skandinavia for å være frontfiguren for Color Line og for hans siste singel «JUDY» som entret #100 iTunes Country Music i over 10 land.

For tiden rocker han Oslo Nye Teater i sin kjente stil, og er snart klar for sin første “Rockin’ Xmas Big Band Tour” sammen med Marian og lokale Storband.

De gleder seg veldig til å besøke Askim kulturhus!

oktober 2017