30 september kl. 21:00 lørdagMagnus Berg

Det er på scenen foran sitt publikum, 21 år gamle Magnus Berg, aller helst vil være. Her får han spilt ut sine følelser med gnistrende energi og formidlingsevne. Med sine tekniske ekstremferdigheter på gitar, røffe vokal og tighte band, tar Magnus Berg deg med på en reise gjennom rockens historie med farger av pop, country og americana. Hvor han på sin unike måte tolker såvel gamle storheter sin musikk, og sin egen.

Nå er Magnus Berg klar med oppfølgeren til «Cut me loose», kalt «In my Shoes». Her tar Magnus Berg steget og leverer et album med 100% eget materiale. Flere av sangene understreker at Berg ikke bare kan sin blues til, nettopp, fingerspissene, men også er en mann med dyp kunnskap om, og forståelse for vintage soulmusikk. Fra Curtis Mayfield og Bobby «Blue» Bland og hele veien til nyere utøvere som texaneren Gary Clark jr.

«In my Shoes» ble spilt inn fjor sommer i et funky studio beliggende et par kilometer opp-strøms fra der elva Tista renner ut i Halden-deltaet og slår fast at Magnus Berg har like mye å fare med som sanger og låtskriver, som gitarist. Albumet er laget sammen med Magnus Bergs faste medmusikere, bassist Bo Berg og trommeslager Tomas Pettersen. En trio som i live sammenhenger er akkurat så tette og samspilte som de beste rock-trioene i historien har vært. Tre musikere som vet at hele lydbildet er bygget på at hver musiker holder oppe sin del av «avtalen», musikken på «In my Shoes» er både dynamisk og autoritær, funky og samtidig full av lys og skygge. Et sterkt album som kan fortelle oss at noe stort er på gang.

Ansatte og beboere på Fossumkollektivet i Spydeberg og Origosenteret i Svinndal, kan kjøpe rabatterte billetter på servicetorget/biblioteket i Askim eller på Askim kulturhus før konsertstart (bevis fremvises).

Konsert i teatersalen

mai 2018