27 januar kl. 14:00 lørdag

PLOPP – rockekonsert for barn

Plopp er bandet som får deg til å digge rock! Med humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser. Tre musikanter på sine instrumenter er alt som trengs!

PLOPP tar barn på alvor, og serverer spreke egenkomponerte rockelåter med tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. Det blir sanger om youghurt, sommeren, kosekluter som forsvinner, om land og om hvordan man teller på ulike språk, skrubbsår, lus, og om at alt det gode begynner på P – Pizza, pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert.

Plopps musikere har lang erfaring i arbeidet med barn og musikk. Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt nærmere 300 konserter i konserthus, på festivaler, og på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

Medvirkende:
Knut Lothe (trommer, sang)
Henning Waaler Kemp (gitar, sang)
Rino Johannessen (bass, sang)

I samarbeid med Østfold Kulturutvikling

oktober 2017