25 oktober kl. 20:00 torsdag

Silya & The Sailors

Det blir vilt og deilig, når Silya kommer tilbake til Askim kulturhus!

Silya sjarmerte tv-titterne i det ganske land i Hver gang vi møtes. Sammen med sitt band The Sailors er hun klar for å spille fletta av kulturhusets publikum i høst.

Silya, som fylte 40 år tre dager inn i det nye året, slo for alvor gjennom allerede for snart 20 år siden da hun under artistnavnet Anea ledet gruppen Multicyde frem til nasjonal suksess og topplasseringer på VG-lista med «Not For The Dough» i 1999. Senere fikk hun også platekontrakt i USA med Columbia Records.

Her hjemme har hun gitt ut flere plater med sitt band The Sailors, bidratt til Melodi Grand Prix som låtskriver, artist og programleder og ikke minst vant hun NRKs «Stjernekamp» i 2013. Silya er en genuin artist med sin særegne vokal og et entertainer-gen få artister er forunt.

november 2018