10 februar kl. 21:00 lørdag

The Show Must Go On X

TAR FARVEL MED QUEEN MED STOR AVSLUTNINGSTURNÉ

Etter 10 år er en av Norges største hyllestsuksesser over for godt

Åge Sten Nilsen er av mange kåret til Skandinavias beste Queen- og Freddie Mercury tolker, og det med rette. Etter 10 år rundt i Norge med sine spektakulære show kan han se tilbake på fulle hus og strålende kritikker over alt. Nå legger Åge Sten Nilsen og hans faste ensemble ut på sin aller siste Queen-reise!

Turnestart finner sted i Åges fødeby, Sarpsborg, 12. oktober. Dernest skal nærmere 40 scener besøkes før teppet går ned for siste gang rett før påsken 2018.

Eventyret startet i 2007 med premiere på forestillingen ”THE SHOW MUST GO ON I ” og siden har Åge Sten Nilsens hyllests-show fremstått i en rekke versjoner under årenes løp. I 2011 kom oppfølgeren ” THE SHOW MUST GO ON II ” med fokus på Freddie Mercurys solokarriere og markering av Queens 40 års jubileum. Juleversjonen ”CHRISTMAS SPECTACULAR ” med gjestesolist Benedicte Adrian, ble i 2012 spilt 25 ganger på Chat Noir i Oslo. Hver julesesong siden den gang har forestillingen vært på turnè rundt i Norge.

”THE SHOW MUST GO ON SYMPHONIC ” ble i 2014 og 2016 presentert i Olavshallen i Trondheim i samarbeid med Trondheim Symfoniorkesters 64 musikere ledet av den meriterte dirigenten Nick Davies.

Nærmere 500.000 mennesker har til nå sett showene. Og nå settes det punktum med en helt ny helaftens forestilling:
THE SHOW MUST GO ON X.

Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Showet hadde premiere i Tønsberg denne sommeren og så vel publikum som presse ble atter en gang bergtatt.

”Dette er den mest imponerende forestillingene de noen gang har presentert !!”

Et imponerende skue med dansere, akrobater og en verdensledende tropp i opp-visningsturn.

«Man får en følelse av Circ Soleill når man ser denne produksjonen. Rett og slett imponerende musikkteater”  skrev anmelderen i RRD.

Tønsberg- Blads anmelder Fredrik Rütter, som har fulgt alle de store oppsettingene til Åge Sten Nilsen, var også spesielt imponert denne gangen.

”Hvilken hyllest !!”

Det blir det gjenhør med mange av de store klassikerne vi har hørt før. Allikevel består rundt halvparten av showet av ”nye” låter som aldri før er fremført på scenen av Åge & co. Herunder biter fra gruppens aller første utgivelser, ”Queen I» og ”Queen II ” samt rørende versjoner av låter fra gruppens siste album, «Made in Heaven», som først ble utgitt etter Freddie Mercurys død.

«Åge Sten Nilsen matcher selveste Freddie Mercury i sitt hyllestshow til Queen. Hans stemme er en urkraft i seg selv. Han eier enorm tilstedeværelse og utstråling, beveger seg som en sprettball fylt med eksplosiver, flørter og danser og gir alt, hele veien» skrev landets mest anerkjente og kritiske anmelder Mona Levin i sin anmeldelse av «The Show Must Go On» for Aftenposten.

«Musikalsk, teknisk og artistisk vil du neppe finne noe mer profesjonelt og kvalitetsbevisst på en norsk konsertscene, her er det ikke spart på noe» skrev Fredrikstad Blad

desember 2017