23 mars kl. 20:00 lørdagDet siste Kommuneslaget

De siste månedene har 180 korister fra ni kommuner i indre Østfold sunget seg gjennom den mørkeste tida, og finpusset toner, rytmer, tekster – og nye bekjentskaper.

Lørdag 23. mars skal all opparbeidet vinter-energi, sangglede og begeistringskraft få utløp i det som blir en forrykende finalekveld i “Det siste Kommuneslaget 2019”. Hvert kor får lov til å synge to sanger under finalen, og deretter er det opp til publikum og dommere å bestemme hvem som går helt til topps i den prestisjetunge konkurransen.

Den første utgaven av Kommuneslaget, som fant sted i mars 2011, samlet 550 elleville publikummere til en spektakulær finale i et kokende og mer enn fullsatt Askim kulturhus. 2019-versjonen blir den siste, ettersom mange av kommunene i Indre Østfold slår seg sammen få måneder senere. Dermed er det ingen grunn til å spare på noe som helst.

Vi kan love et show helt utenom det vanlige, med sangere og musikere av ypperste kvalitet, en rekke spenstige overraskelser – og trolig spenning til siste slutt.

23. mars og Askim kulturhus er en kombinasjon du ikke vil gå glipp av.

september 2019