11 desember kl. 20:00 onsdag

Tenorane – Så ha ei god jul, då!

Julestemningen er garantert!

Tenorane og Steffen Horn har etablert seg som et bejubla og kritikerrost ensemble siden starten i 2011. I sin blanding av alvor og humor tar de publikum med på sin ferd gjennom klassiske perler, kjente og kjære julesanger, amerikanske croonerlåter til egenskrevne låter. Det hele er regissert og koreografert av regissør Tore Nysæther, som har over 30 års erfaring med å lage musikalske show i toppklasse. Kritikernes superlativer står i kø: ”Tett på det perfekte”, ”Overveldende”, ”Glitrende julekonsert”, ”Elegant”, ”Stilfullt” og ”Gir meg gåsehud”.

De medvirkende er Henrik Hundsnes, Aasmund Kaldestad, Hallvar Djupvik og pianist Steffen Horn.

Nøl ikke med å få med deg «Så ha ei god jul, då!, med denne gjengen som kommer til Askim kulturhus for fjerde gang!

juli 2019